DYMO LetraTag 200B labelprinter met bluetooth | Compacte labelmaker | Verbinding via draadloze bluetoothtechnologie met iOS en Android | Inclusief 1 witte LetraTag tape

Productnummer: 1407386
Minimum afname: 1
€ 39,55 € 32,69 excl. BTW

Op voorraad

Levertijd: 1-3 werkdagen

Logo

Omschrijving

  • AUTOMATISCHE VERBINDING MET BLUETOOTH: de labelprinter is binnen een paar seconden klaar om rechtstreeks vanaf uw Apple- of Android-smartphone labels af te drukken met behulp van de intuïtieve DYMO-app.
  • COMPACT, LICHTGEWICHT

   EN OP BATTERIJEN

   : hierdoor kunt u de labelmaker moeiteloos in uw tas meenemen voor gebruik onderweg.

  • IDEAAL IN COMBINATIE MET DYMO LETRATAG-LABELS: u kunt dit apparaat het beste gebruiken met de originele LetraTag-labels van DYMO. Deze zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en soorten. De externe cassettes zijn gemaakt van 100% gerecycled materiaal.
  • MAKKELIJK ORGANISEREN: creëer overzicht in huis, op uw thuiskantoor of in uw studentenkamer met volledig aanpasbare labels. Kies uit 5 verschillende lettergrootten, 15 kaders en meer dan 100 pictogrammen. Daarnaast hebt u de optie om tekst te onderstrepen, meerdere regels tekst te maken en een datum in te voeren.
  • INTUÏTIEVE LETRATAG CONNECT-APP: krijg toegang tot 8 kant-en-klare sjablonen om nog makkelijker labels te maken en lees handige organisatietips om tijd en moeite te besparen wanneer u uw huis of thuiskantoor overzichtelijker wilt maken.
  • INBEGREPEN: DYMO LetraTag 200B-labelmaker met bluetooth en 1 witte papieren LetraTag tape. Werkt op 4 AA-batterijen (niet inbegrepen bij aankoop).

  Druk veel verschillende typen en kleuren labels rechtstreeks vanaf uw smartphone of tablet af met de DYMO LetraTag 200B-labelprinter met bluetooth. Gebruik de intuïtieve mobiele LetraTag Connect-app om labels te maken en eenvoudig uw huis en thuiskantoor te organiseren, rechtstreeks vanaf uw favoriete apparaat! De LetraTag 200B-labelmaker past zo in uw tas en is binnen een paar seconden klaar voor gebruik dankzij de draadloze bluetoothtechnologie die automatisch verbinding maakt met uw apparaten. Deze DYMO-labelprinter werkt met originele LetraTag-labels in een externe cassette die is gemaakt van 100% gerecyclede materialen. De papieren labels zijn bovendien voorzien van een FSC-keurmerk. Ideaal voor al uw labelbehoeften, van de keuken, de badkamer, de kinderkamer of de voorraadkast van een studentenhuis tot uw thuiskantoor of hobbyhoek. U kunt zelfs kinderkleding en rugzakken labelen met de opstrijkbare LetraTag-textiellabels. In deze bestelling is 1 witte papieren LetraTag-labeltape inbegrepen. DISCLAIMER:

  42% lichter in vergelijking met het gemiddelde gewicht van de LetraTag 100T en 100H

  Werkt op 4 AA-batterijen (niet inbegrepen bij aankoop)

Specificaties

OEM code: 2172855
EAN code: 3026981728556
Voorraad: 424
Lengte: 95 cm
Breedte: 190 cm
Hoogte: 158 cm
Gewicht: 430 gr
Volume: 2851
Merk: Dymo
Kleur: Zwart
Soort Labelmachines (Elektrisch): Bureau labelprinter
Batterij type: AA
Printtechnologie: Direct thermisch printen
Voeding: Batterijen
Automatisch snijmechanisme: Ja
Commerciële kleurnaam: Zwart
Batterijen exclusief: 4x AA
CE-markering: Ja